+Follow | Dashboard
My Story Begin Here Pink Bobblehead Bunny background:url(http://www5e.biglobe.ne.jp/~cep/s/dots/hip.gif); font-family: Trebuchet MS; font-size: 14px; text-align: center; cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/others/oth-6/oth585.cur), auto; } a:link, a:visited { color:#D462FF; text-decoration:none; } a:hover { font-size: 16px;font-family: Patrick hand; -webkit-transition:1s; cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/symbols/sym-1/sym57.cur), auto; } .content { background:#ffffff; color:#666666; font-size: 12px; padding:14px; width:600px; border-radius:15px; text-align:justify; } .bar { background: #ffffff; color: #666666; font-size: 13px; padding: 8px; width: 240px; border-radius: 15px; text-align: center; } .main-title { color:#FF0080; font-family: Nova mono; font-size:16px; text-align: right; padding:4px; border-top:1px solid #C38EC7; border-bottom:3px solid #C38EC7; -webkit-transition:2s; } .main-title:hover { font-family: Tahoma; padding-right: 80px; -webkit-transition: .6s; } .sec-title { color: #999999; font-family: nova mono; font-size:11px; text-align: center; margin-bottom:2em; } blockquote { background: #C38EC7; color: #FFF9FF; -moz-border-radius: 25px 10px / 10px 25px; border-radius: 25px 10px / 10px 25px; padding: 4px; -webkit-transition: 2.0s; } blockquote:hover { background: #FFEFFF; padding: 4px; color: #915C95; -webkit-transition: 2.0s; } img, a img { opacity:0.7; filter:alpha(opacity=94); -moz-border-radius: 25px 10px / 10px 25px; border-radius: 25px 10px / 10px 25px; -webkit-transition:3s; } img:hover, a:hover img { opacity:1.0; filter:alpha(opacity=100); -moz-border-radius: 20px; border-radius: 20px; -webkit-transition:3s; } a.cute { background: #FF85A0; padding: 2px; letter-spacing: 1px; display: inline-block; width: 55px; color: #FFFFFF; -webkit-transition:1s; } a.cute:hover { background: #000000; color: #FF85A0; -webkit-transition:2s; } u { border-radius:4px; background: #F535AA; color: #fff; text-decoration: none; padding-left: 3px; padding-right: 3px; -webkit-transition: 2s; } u:hover { background: #fff; color: #F535AA; -webkit-transition: 2s; } b { color: #8D38C9; } i { color: #FF0080; }


Tuesday, 31 July 2012 |
Asa salam,bersama Cik Anaz x taulah npe sejak kebelakangan ni ramai org edit gamba Cik Anaz sepert d bwh sebenarnye x tau nak update apa,update je lah yg ni,haih....bosan


Monday, 30 July 2012 |
Cik Anaz nak cite pada bdx yg nak ambil ujian UPSR wak2 korg nak ambil UPSR korg kena usaha tol2 n wat banyak amal ibadah,kalau ada buat salah ngan cikgu2,ustazah2,ustaz2,ibu or ayah,cepatlah minta maaf bile cikgu tgh mengajar kena  bila gagal jgn kena rajin k,k arr bye as salam


Sunday, 29 July 2012 |
As salam,pada pukul 5.13 pag,Cik Anaz cam x de keje edit blog n post,ni kite nak cite pasal sahur separuh org liat nak bgon sahur kan2?? Mak kejutkan un masih lag no previewngantuk sangatlah 2 ye,tapi kalau kite bersahur dpt pahala seperti abg2 kite ni no preview rajin bersahur dpt pahala lebih so krg x yah arr liat nk bangon,kalau korg x sahur abeslah lesu x bermayalah korg,kalau korg malas nk mkn un korg minum arr airno previewatau no preview k arr selamat bersahur,moga korg bangun diberikan tenaga untuk menjalani rutin seharian dlm bulan puasa,Amin.


|
Ary ni Cik Anaz nak cite psl pengaruh TV yg selalu berlaku pada semua manusia contohnye bdx sebelah kit tengok citee ni,utk pengetahuan korg dye ni tgh tgk cite salah 1 cite kegemarannya sbb apa Cik anaz bleyh tau semua ni sbb dye ni bdk jagaan mak Anaz lu,

          Termasoklah Anaz suke tgk TV hihi
2 sebenarnye tgh tgk tv tapi x taulah cmne bleyh tertangkap gambar  hihihihi  k arr                                                                                                  


|


Hai,bersama Cik Anaz,ary ni Cik Anaz bosan gilller so Cik Anaz ambil keputusan utk bergambar ngan pokok seperti gambar diatas =)


Pas2 main ngan kucing,comelnye geram tap sebenarnye penakut kucing hihihi,pas 2 kucing ni g kat baby yg cute ni

k arr sampai sini je lah postnye bye,=)


Saturday, 28 July 2012 |
Hello guys,ni nak cite fasal my friends,nme dye amirul hafiz,kiteorg same sekolah agama, kiteorg x cume pernah ckp same sendiri x tau npe kat bwh ni gamba profile fb dye soe sbb x dpt tunjuk gamba real dye,but2 x dpt msokkan x tau npe but yg Anaz tau dye kwn yg baek :P tibe2 rse nak muntah whatever un he still my friend,insyallah,

Warning:
 kiteorg x kpel k!!



|
Assalammualikum there :) What upp ? Today is my 1st day make this blog . Blog ni 100% diUPDATE oleh MAKJEMAH . Thankyou kepada MAKJEMAH sekali lagi . Kalau sape-sape nak suru die updatekan BLOG korang , cakap je kat die ;)

P / S : Daaa ~ Aalammualaikum :)




Little Disclaimer ♥


Assalammualaikum there :)


Navigation ✿

Owner Links Entries

Music Box ♫

Enjoy! Yeyeaah :D



Gratisan Musik

Talk Talk Here ✆

Talk Talk Here


Credit ▲